App voor wegmarkeringen

Wil u weten hoe deze app werkt? Klik hier!

Bekijk hier het demofilmpje Klik hier!

Download gratis de app. Klik op de button.

Lees hier de gebruiksvoorwaarden van de GEOINSIG-app

Dé app voor wegmarkeringen

Met behulp van onze mobiele applicatie kunnen makkelijk en snel de wegmarkeringen worden vastgelegd die toe zijn aan onderhoud. Deze werkwijze is vooral bedoeld voor de wegmarkeringen die niet zijn ondergebracht in een onderhoudscontract.

De applicatie is geschikt voor het aanvragen van een offerte voor het herstel van een handvol wegmarkeringen maar is ook toepasbaar bij vele tientallen markeringen. Maak vanuit de mobiele applicatie een foto van de wegmarkeringen of figuraties die hersteld moeten worden en noteer de kwaliteit en een korte omschrijving van de benodigde werkzaamheden.

De foto’s en gemaakte aantekening worden veilig opgeslagen op een server van GEOINSIG. Vanuit de foto wordt de locatie (GEO-positie) van de wegmarkering automatisch meegenomen.

Via een web applicatie kunnen alle foto’s en gemaakte aantekeningen vervolgens worden geraadpleegd. Eenvoudig kan een selectie worden gemaakt van de wegmarkeringen waarvoor bij de ‘eigen’ wegmarkeerder een offerte kan worden aangevraagd. De wegmarkeerder ontvangt een zogenoemde ‘zip-file’ met daarin de geselecteerde foto’s en een Excel-file met de gemaakte aantekeningen.

Handige bijkomstigheid, de applicatie kan ook worden gebruikt voor het in beeld brengen van andere objecten zoals straatmeubilair.

De applicatie eerste even testen zonder een abonnement? Dat is mogelijk. In de demoversie kunnen voor 25 wegmarkeringen de foto’s en toelichtingen kosteloos worden opgeslagen en bewerkt.

Demo

Proefaccount
00
00 maand
  • Demoversie app, kosteloos te downloaden. Alle functionaliteit incl. web applicatie is beschikbaar. Opslag eerste 25 foto’s kosteloos. Account blijft zes maanden bestaan (en daarmee de foto’s op de server)

Pro

Abonnement
24
95 maand
  • Abonnement 24,95 EUR/maand (excl. BTW), max. 10.000 opgeslagen foto’s. Foto’s blijven op server zo lang als abonnement bestaat (plus één maand). Factuur wordt verstuurd van uit GEOINSIG voor gebruik van de applicatie.

Ik heb een vraag

Ik stuur hierbij mijn gegevens. Nemen jullie contact met mij op!

Handelstraat 2, 4143HT Leerdam