Wegmarkeringen in GEO-applicatie

Wegmarkeringen in GEO-applicatie

Aan de hand van beeldmateriaal van onder andere hoge resolutiecamera’s en kaartmateriaal tekent GEOINSIG de wegmarkeringen in een GEO-applicatie in. Dit is mogelijk voor alle soorten wegen zoals snelwegen en provinciale wegen maar ook voor fietspaden en voetgangersgebieden.

Voor een totaaloverzicht van alle wegmarkeringen in een gemeente is het praktisch om de wegmarkeringen vast te leggen in een GEO-applicatie. Dit kan GEOINSIG verzorgen.

Alle gegevens die relevant zijn voor het onderhouden van de wegmarkeringen worden vastgelegd waaronder, lengte-, breedte van de wegmarkering en type figuratie. Ook het gebruikte materiaal zoals bijvoorbeeld thermoplast en wegenverf.

De ingetekende wegmarkeringen stelt GEOINSIG als digitale shape-file beschikbaar waardoor deze ingelezen kan worden in de eigen GEO-applicatie, bijvoorbeeld QGIS.

De in een GEO-applicatie opgeslagen wegmarkeringen kunnen ook dienen als basis voor een meer-jaren onderhoudsplan. Uitgevoerd onderhoud kan via een mobiele applicatie (QField) worden vastgelegd en verwerkt in de digitale file. Hierdoor blijft de informatie over de wegmarkeringen actueel.

Ik heb een vraag

Ik stuur hierbij mijn gegevens. Nemen jullie contact met mij op!